Sunday, March 6, 2011

terlebih faham.....

kes ni berdasarkan kisah sebenar.....
cikgu mengajar dak kls sains...ckp psl ovum, sperma, n mcm mn terjadinya bayi......kan bila ovum tak disenyawakan ia akan keluar bersama dinding uterus yang menebal sebagai persediaan jika ada berlakunya penempelan....so bila persenyaan tak berlaku dinding uterus akn keluar sebagai darah kotor n ovum sekali...

tgh cikgu ngajar, ade sorg gurl student angkt tgn ckp 'cikgu, sy nk ke tandas kejap. boleh ?'
cikgu tu pon ckp 'ok'......

dah nk hbs waktu ngajar, ciktu pelik sbb dat gurl blm lg msk kls. so dia arahkan la sorg pelajar g tgk kat tandas mana la tau dia lupa yg dia msh dlm waktu pembelajaran...x pon mn la tau dia terlupa jln blk ker sbb tandas baru dah d gn pakai dan tandas lama dah terlampau cantik jadinyer sbb dak sekolah tu terlampau sk melukis di dinding...katanyer seni cikgu, mural.......

pas 5min pelajar tu msk bersama pelajar yg pergi jemput....
cikgu pon tanyer, 'ape kamu wat dlm tandas lm benor rasenyer?'
'sy nak nangis cikgu'
'la, ape ke hal lak kamu nangis? tandas baru tu wat kamu terharu ker?'
'bkn cikgu, sy cedey"..........
'nape pulak kamu nie cedey?'
'sy buang baby kt toilet td cikgu'.......

'huh, buang bayi??? biar betoi kamu ni...boleh jd kes polis ni...arghhhh, nak pengsan sy rase ni...jap, sure ke kamu ni buang bayi, bkn buang bende len?????'
'sure la cikgu, siap ade darah la....merah-merah...'
'kamu ni mengandung ker?'
'tak la, saya kan masih anak dara sunti yg sweet tau'...
''habis tu, kamu tak pregnant, mn dtg bayi yg kamu buang tu?'
'laa, td kan cikgu ajar..ovum sy akn kuar dengan darah...so kiranya baby la yg sy buang td.....'
'huh??? ish kamu ni, wat aku ak skt jantung jer....sy ckp jika di senyawakan, dan bila masa kamu senyawakan ovum kamu tu??????....dah, berdiri kat luar kelas!'

'cikgu jap. jgn wat keputusan melulu... ape sy ckp slh ker????'


4 comments:

  1. hahhaha...tu trlbh fhm smpai buat lwak antrabgsa pulak...hahha

    ReplyDelete
  2. hhaaahhaahhaa. sakit jantung boleh cikgu tuh weh

    ReplyDelete
  3. baru nak bajet ko jdik cikgu sains weh.hahaha.rupanya ciss

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete